Какво ли е да опиташ уиски, което струва милиони? Това е бутилка от The Macallan

...
Какво ли е да опиташ уиски, което струва милиони? Това е бутилка от The Macallan
Коментари Харесай

Бутилка от най-скъпото уиски в света е пусната за продан

Какво ли е да опиташ уиски, което струва милиони? Това е бутилка от The Macallan Adami 1926. Тя една от 40-те бутилки уиски, пуснати на пазара през 1986 година Отлежавали 60 години в бъчви от шери. Бутилките не са били продавани на пазара, а собственици са им станали най-добрите клиенти на марката. Сега обаче и вие можете да се сдобиете с това алкохолно украшение, така като една неотворена бутилка е оповестена на търг от аукционна къща Sotheby`s.
Това е Macallan 1926 година, по-специално изданието Valerio Adami, с етикет, планиран от италианския художник Валерио Адами. Това е една от най-старите реколти, пускани в миналото от Macallan.
Джони Фаул, световен началник на отдела за уиски в Sotheby's:

През 2019 година една от 40-те бутилки е продадена за милион и деветстотин хиляди $, с което е усъвършенстван върхът на търг за " всяка бутилка вино или спиртна напитка ". Но какво прави това уиски течно злато?
Това е нещо, обвързвано със смесицата сред качеството, цвета на течността, годишна продукция, която е отпреди Втората международна война, и възрастта му - 60 години. Така че шест десетилетия отлежаване през 1986 година, когато това вино е пуснато на пазара, са били много нечувани.
Джонни Фаул, световен началник на отдел " Уиски " в Sotheby's

Според експерти е невероятно да се разбере какъв е усетът на уискито, само че купувачите могат да чакат подписа на марката. Стойността му се прави оценка на сред 750 000 и милион и двеста хиляди паунда.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР